GrassLopata

Turfline SeedBooster

SeedBooster® ger nytt liv till din gräsmatta

Du behöver inte längre acceptera en gles och ojämn gräsmatta. En eftersådd med Turfline SeedBooster® ger gräsmattan nytt liv.SeedBooster® är frö och näring i ett – en energikick som får gräsmattan att leva ett livet full ut.

SeedBooster® är första hjälpen för gamla och tråkiga gräsmattor. Kombinationen av frö och näring ger energi till gräsmattan så den är klar till en ny säsong. Behandla med SeedBooster® i den gamla gräsmattan – eftersådd som fackfolk nämner det – och låt naturen och sin gång.

De första gröna stråna blir snabbt synliga och efter kort tid är den gamla gräsmatta blivit tät, grön och skön där mossa och ogräs har svårare att få plats.

SeedBooster® ger snabbt en frisk gräsmatta därför varje frö är inpackat i näring. De små energipaketen hjälper fröet att gro tidigare och etablera sig snabbare. En enkel eftersådd med SeedBooster® ger upp till 30% fler gräsplantor än om du sprider gräsfrö och näring var för sig.

Du får en grönare gräsmatta med mindre arbete – och snabbare.

1 kg räcker till 60 kvm. Turfline SeedBooster® finns också för 600 kvm och även i mindre förpackning som räcker till 5 kvm, den är idealisk för mindre område i gräsmattan som behöver repereras.

S-märkningen innebär att blandning är officiellt av testad under 3 år gällande slitstyrka, torktolerans, skottäthet och sjukdomsresistens. Endast blandningar som bättre än existerande får använda S-märkningen.

Med Quick Action® är din gräsmatta grön från tidig vår till sen höst. Gräsfröet gror redan vid en jordtemperatur på 5 grader, därför blir kampen mot ogräs och mossa lättare att vinna. Quick Action® är också motståndskraftigt mot olika svampsjukdomar såsom snömögel.

Klicka och se hur du eftersår din gräsmatta.

Klicka och se mer om SeedBooster.

Masterline

Egenskaper

Skala från 1-9, där 9 är bäst

Nysådd
Eftersådd/Reparation
Prydnads gräsmatta
Lek/Bollspel
Skugga
Snabba etablering
  • Mindre arbete
  • Ny gräsmatta snabbare
  • Miljövänligt
  • Gödslar gräset – inte ogräset
productGrassSmall