GrassLopata

Turfline SeedBooster

SeedBooster® ger nytt liv till din gräsmatta

Turfline SeedBooster

Turfline SeedBooster är speciellt lämplig för eftersådd i en existerande gräsmatta. Varje frö är doppat i ett gödselmedel med precis den mängd näring som det behöver för att gro. Gräsfröna är även doppade i  Accelerator som innehåller ett ytspänningsnedsättande medel. Det gör att fröna absorberar vatten och därmed gror snabbare. Beläggningen innehåller även en cocktail av biostimulanter som gör gräsmattan stark med en härligt grön färg.

1 kg räcker till 60 kvm. Turfline SeedBooster finns också för 600 kvm och även i mindre förpackning som räcker till 5 kvm, den är idealisk för mindre område i gräsmattan som behöver repereras.

S-märkningen innebär att blandning är officiellt av testad under 3 år gällande slitstyrka, torktolerans, skottäthet och sjukdomsresistens. Endast blandningar som bättre än existerande får använda S-märkningen.

Med Quick Action är din gräsmatta grön från tidig vår till sen höst. Gräsfröet gror redan vid en jordtemperatur på 5 grader, därför blir kampen mot ogräs och mossa lättare att vinna. Quick Action är också motståndskraftigt mot olika svampsjukdomar såsom snömögel.

Klicka och se hur du eftersår din gräsmatta.

Klicka och se mer om SeedBooster.

Masterline

Egenskaper

Skala från 1-9, där 9 är bäst

Nysådd
Eftersådd/Reparation
Prydnads gräsmatta
Lek/Bollspel
Skugga
Snabba etablering
  • Mindre arbete
  • Ny gräsmatta snabbare
  • Miljövänligt
  • Gödslar gräset – inte ogräset
productGrassSmall